2024-10-22 17:00Pressmeddelande

Anna-Lena Danielsson utsedd till Årets Mentor i Örebro län!

NyföretagarCentrum utser årets Mentor Nya Företag i Örebro län!

Anna-Lena Danielsson har utnämnts till Årets Mentor Nya Företag i Örebro län. Genom NyföretagarCentrum Närkes mentorprogram har hon stöttat Samuel Bazargani och nystartade Nexus Reform AB som fått en smidigare stabilare uppstart.  
"Mentorskap är verkligen något jag tror och brinner för, att få ge samtidigt som du själv får nya insikter, erfarenheter och kunskaper ger en win-win situation. Dessa entreprenörer som jag nu får möta startar ett nytt kapitel i sina liv. Som mentor får jag vara med och kika in i deras framtidsplaner vilket är jättespännande, säger Anna-Lena."

Anna-Lena Danielsson har lång erfarenhet från chefstjänster inom kundservice, försäljning och support innan hon startade eget som konsult för interimsuppdrag inom affärsutveckling, HR, marknadsföring och försäljning osv. Hon besitter kunskaper och erfarenheter som varit till stor glädje för hennes adepter. 

Samuel driver sedan 2023 Nexus Reform tillsammans med Victor Welander och Haris Kolasinac. Initialt var tanken att vara en vanlig marknadsföringsbyrå men insåg tidigt att deras främsta målgrupp ville något annat. Kunderna ville ha någon som förstod deras problem och hade branschkunskap vilket ledde till att  Nexus Reform omstrukturerades. 
Med gedigen kunskap när det gäller tillväxt och med god förståelse av städbranschen så har Nexus Reform omvandlats till att vara byrån för städföretag. De erbjuder sina tjänster inom marknadsföring, automatiserad uppföljning, checklistor och coachning med mera. 

"Mentorprogrammet har varit en fantastisk möjlighet att få en mer erfaren företagare att bolla med. Hon har visat en enastående förmåga att guida och stödja genom både praktiska råd och emotionellt stöd. Hennes strategiska insikter har bidragit till vår affärsframgång, medan hennes stöd i att bygga nätverk har öppnat upp nya möjligheter", säger Samuel. Hennes stöd och uppmuntran har hjälpt mig att se saker från olika perspektiv. Hon har inte bara fokuserat på affärsframgångar utan även på min personliga tillväxt och ledarskapsförmåga. Det är denna kombination av praktisk hjälp och personligt engagemang som jag värdesätter mest i vårt mentorskap."

– Det är med stolthet och glädje som vi delar ut priset till Årets Mentor varje år. Deras gemensamma resa visar att mentorskap kan ge så mycket och vara avgörande för ett framgångsrikt företagande, säger Emma Karlsvärd, mentorhandledare hos NyföretagarCentrum Närke. 

Juryns motivering av utmärkelsen:

Genom sin unika kombination av professionell expertis och personligt engagemang är Anna-Lena en förebild inom mentorskap. Hon har visat prov på enastående vägledning och har genom sitt mentorskap gjort en betydande skillnad för de individer hon har arbetat med.
Om mentorprogrammet
2024 äger den nationella prisutdelningen för Årets Mentor Nya Företag i Sverige rum 5 december. Priset delas ut av NyföretagarCentrum Sverige som via upphandling driver mentorprogram för blivande och nya företagare finansierat av Tillväxtverket. Genom NyföretagarCentrum får en adept under ett år tillgång till en mentor som ställer upp ideellt. Årligen matchas mellan 400 - 600 mentorpar i programmet runt om i landet. 

Mentorprogrammet har funnits sedan 2006 i regi av NyföretagarCentrum Sverige, och sedan starten har drygt 10 000 mentorpar startats.

För mer information, kontakta:  

Emma Karlsvärd, mentorhandledare, NyföretagarCentrum Närke emma.karlsvard@nyforetagarcentrum.se
0705 - 78 39 16

Anna-Lena Danielsson, Årets Mentor Nya Företag
anna-lena@aldconsulting.se
0703 - 77 01 50

Samuel Bazargani, Nexus Reform
samuel@nexusreform.com
0707 - 55 61 07



Om NyföretagarCentrum Sverige

NyföretagarCentrum är Sveriges ledande kraft för nyföretagande. Verksamheten finns i mer än 225 kommuner. Under 2023 har 12 000 personer fått kostnadsfri, konfidentiell och affärsmässig rådgivning, 6 000 företag har startats. Efter tre år är 84% av företagen aktiva, adderas en mentor är överlevnaden 87%, och under en procent har gått i konkurs. Detta gör verksamheten unikt framgångsrik. Verksamheten är i huvudsak näringslivsfinansierad. Bakom NyföretagarCentrum står Stiftelsen Svenska Jobs and Society.


Kontaktpersoner

Therese Käck
Nationellt ansvarig Mentor Eget Företag
Therese Käck

Relaterade nyheter