2019-02-20 06:00Pressmeddelande

Prins Daniels Entreprenörsdag 2019

DescriptionDescription

NyföretagarCentrum vill rikta ett stort grattis till de tio entreprenörer bland våra kunder som inbjudits att delta vid Prins Daniels Entreprenörsdag den 9 april. Varje år samlar man unga entreprenörer som nominerats från olika organisationer runt om i landet. Under dagen får de tillsammans med andra unga samt mer erfarna entreprenörer diskutera de frågor som kan vara utmanande med sitt och andras entreprenörskap. Kriterierna för att nomineras är att man är under 40 år, är vd eller grundare på företaget. 

Varje år samlar man unga entreprenörer som nominerats från olika organisationer runt om i landet. Under dagen får de tillsammans med andra unga samt mer erfarna entreprenörer diskutera de frågor som kan vara utmanande med sitt och andras entreprenörskap. 

Kriterierna för att nomineras är att man är under 40 år, är vd eller grundare av sitt företag som startats tidigast 2006 och antingen har en omsättning på minst 5 miljoner kronor alternativt att de bedömts vara i en startfas och har god potential att växa.

Vi är stolta att få ha varit en del av utvecklingen av de företag som nominerats av NyföretagarCentrum. En grupp entreprenörer som väl representerar den kundbas som finns hos NyföretagarCentrum i olika aspekter och ytterligare ett starkt argument för mentorskap då tio av de elva nominerade deltagit i NyföretagarCentrums mentorprogram. 

De tio entreprenörerna som bjudits in är:
Christoffer Hallafors, Städarna Örebro, NyföretagarCentrum Örebro
Mia Bremer, Restaurang Hörnet, NyföretagarCentrum Västra Östergötland

Mustafa Panshiri, Kreativ Integration, NyföretagarCentrum Linköping
Caroline William, Motala Djurklinik, NyföretagarCentrum Västra Östergötland 

Philip Robertsson, Robertsson & Eriksson Bil AB, NyföretagarCentrum Nord
Angeliqa Meijstedt, Vandringsbloggen, NyföretagarCentrum Västmanland

Penikandjomon Kone, P. Solenergi & VVS Service, NyföretagarCentrum Avesta
Frida Leijon, Leijon Stenugnsbageri & Konditori, NyföretagarCentrum Uppsala

Nicklas Dahlquist, Dahlquist E-handelskonsulter, NyföretagarCentrum Väst
Anna Goffrich, House of Taste, NyföretagarCentrum Västmanland

Prins Daniels Entreprenörsdag arrangeras av Prins Daniels Fellowship och Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademin, IVA. Läs mer här

NyföretagarCentrum Sverige
Ferkens Gränd 3, 111 30 Stockholm | tel 08-14 44 00
www.nyforetagarcentrum.se
e-post mail@nyforetagarcentrum.se | fbwww.facebook.com/nyforetagarcentrum

NyföretagarCentrum är Sveriges ledande kraft för nyföretagande. Verksamheten finns i mer än 200 kommuner. 2016 fick nära 16 000 personer kostnadsfri, konfidentiell och affärsmässig rådgivning. Över 7 000 företag startades. Efter tre år är 81 procent av företagen aktiva; under en procent har gått i konkurs. Detta gör verksamheten unikt framgångsrik. Verksamheten är i huvudsak näringslivsfinansierad. Bakom NyföretagarCentrum står Stiftelsen Svenska Jobs and Society.

 

 


Om NyföretagarCentrum Sverige

NyföretagarCentrum är Sveriges ledande kraft för nyföretagande. Verksamheten finns i mer än 200 kommuner. 2018 fick 16 000 personer kostnadsfri, konfidentiell och affärsmässig rådgivning. 6 500 företag startades. Efter tre år är 81 procent av företagen aktiva; under en procent har gått i konkurs. Detta gör verksamheten unikt framgångsrik. Verksamheten är i huvudsak näringslivsfinansierad. Bakom NyföretagarCentrum står Stiftelsen Svenska Jobs and Society.


Kontaktpersoner

Therese Käck
Nationellt ansvarig Mentor Eget Företag
Therese Käck

Relaterade nyheter