2017-10-13 12:30Pressmeddelande

Årets Mentor i Värmlands län utsedd! Mentorskap kan avgöra ett lyckat företagande!

null

Mats Lundqvist har utsetts till Årets Mentor i länet i kategorin Nya företag. Till Årets Mentor i kategorin Tillväxtföretag har utsetts Hans Eriksson. Det skedde vid en ceremoni under fredagen på Hotell Bilan i Karlstad.- Med Mats hjälp utvecklas företaget i en takt jag inte trodde var möjlig, säger Mats Lundqvists adept Monica Törngren. – Han är en klippa att ha med i företaget, säger Hans Erikssons adept Anna Alfredsson." Han är pådrivaren som man behöver som nybliven företa

Mats Lundqvist har utsetts till Årets Mentor i länet i kategorin Nya företag. Till Årets Mentor i kategorin Tillväxtföretag har utsetts Hans Eriksson. Det skedde vid en ceremoni under fredagen på Hotell Bilan i Karlstad.- Med Mats hjälp utvecklas företaget i en takt jag inte trodde var möjlig, säger Mats Lundqvists adept Monica Törngren. – Han är en klippa att ha med i företaget, säger Hans Erikssons adept Anna Alfredsson.

" Han är pådrivaren som man behöver som nybliven företagare"

Årets mentor i kategorin nya företag är Mats Lundqvist, som är processledare i Karlstadsföretaget Next Level, som arbetar med att utveckla företag och organisationer. - Han är rätt person att hjälpa mig med utvecklingen av mitt företag. Jag vågar idag ha tillit till mig själv. Han har hjälpt företaget att utvecklas i en takt jag inte trodde var möjlig, säger adepten Monica Törngren, Vie Coach- och Företagspartner, som erbjuder hjälp i personalfrågor, arbetsrätt och förhandlingar. - Han ger goda råd när det gäller prissättning, offerering, marknadsföring, processer och tidsplanering. Han är pådrivaren som man så väl behöver när man står där i sin osäkerhet och ensamhet som nybliven företagare, säger hon.

"Han är alltid redo att svara på frågor och bolla idéer"

Årets mentor i kategorin tillväxtföretag är Hans Eriksson, som är aktiv i ett flertal styrelser. - Han har en djup och gedigen kunskap som han villigt delar med sig av och är alltid redo att svara på frågor och bolla idéer. Han är helt enkelt en klippa att ha med i företaget. Vi har satt upp mer konkreta mål och jag ställer mer krav på omgivningen och mina medarbetare och tänker mer långsiktigt, säger adepten Anna Alfredsson, som driver företaget Annas Bilar i Molkom. Företaget omsätter runt 24 mkr och har fem anställda. - Mentorskapet är en del av tillväxten i våra företag. Vi håller budgeten och vårt dotterföretag för mopedbilar växer så det knakar, säger adepten.

Mer information:

Conny Rosenhall, NyföretagarCentrum Karlstad, mobil 070 786 71 01

Mats Lundqvist, Årets mentor Nya företag, mobil 070 935 00 71

Louise Larsson, affärsrådgivare Almi Värmland, mobil070 814 93 68

Hans Eriksson, Årets mentor Tillväxtföretag, mobil 073 022 22 12

NyföretagarCentrum Sverige
Ferkens Gränd 3, 111 30 Stockholm | tel 08-14 44 00
www
.nyforetagarcentrum.se | e-post mail@nyforetagarcentrum.se | fb: www.facebook.com/nyforetagarcentrum

NyföretagarCentrum är Sveriges ledande kraft för nyföretagande. Verksamheten finns i mer än 200 kommuner. 2016 fick nära 16 000 personer kostnadsfri, konfidentiell och affärsmässig rådgivning. Över 7 000 företag startades. Efter tre år är 81 procent av företagen aktiva; under en procent har gått i konkurs. Detta gör verksamheten unikt framgångsrik. Verksamheten är i huvudsak näringslivsfinansierad. Bakom NyföretagarCentrum står Stiftelsen Svenska Jobs and Society.


Om NyföretagarCentrum Sverige

NyföretagarCentrum är Sveriges ledande kraft för nyföretagande. Verksamheten finns i mer än 200 kommuner. 2016 fick nära 16 000 personer kostnadsfri, konfidentiell och affärsmässig rådgivning. Över 7 000 företag startades. Efter tre år är 81 procent av företagen aktiva; under en procent har gått i konkurs. Detta gör verksamheten unikt framgångsrik. Verksamheten är i huvudsak näringslivsfinansierad. Bakom NyföretagarCentrum står Stiftelsen Svenska Jobs and Society.


Kontaktpersoner

Harry Goldman
VD
Harry Goldman