2013-04-16 08:43Pressmeddelande

Allt om Eget Företag, nr 2 2013

null

 Allt om Eget FöretagInspirationstidning för dig som är sugen på att starta företag eller redan driver företag. Varje nummer är fullproppat med råd, tips och inspiration för att utveckla dig och företaget. Tidningen finns på lokala NyföretagarCentrum som täcker 200 kommuner och skickas till prenumeranter. Den kommer också att bli läsbar här på hemsidan. http://egetforetag.se/allt-om-eget-f%C3%B6retag Under Nyföretagarveckan, v17 kommer Allt om Eget Företag att ingå i de 13.000

 

Allt om Eget Företag
Inspirationstidning för dig som är sugen på att starta företag eller redan driver företag. Varje nummer är fullproppat med råd, tips och inspiration för att utveckla dig och företaget. Tidningen finns på lokala NyföretagarCentrum som täcker 200 kommuner och skickas till prenumeranter. Den kommer också att bli läsbar här på hemsidan. http://egetforetag.se/allt-om-eget-f%C3%B6retag Under Nyföretagarveckan, v17 kommer Allt om Eget Företag att ingå i de 13.000 Starta Eget-kit som delas ut runt om i landet.

Det nya numret skriver bl a om
Marknadsföring
Rut branchen växer rejält
Uppfinnareföreingen
Rena affärer med CSR
Öka försäljningen med paketering
Prins Daniel – vill inspirera unga att våga starta eget
Nyförertagarbarometern

Mats Evergren; redaktionschef mobil 0708-14 44 04  epost mats.evergren@nyforetagarcentrum.se
NyföretagarCentrum SverigeOm NyföretagarCentrum Sverige

NyföretagarCentrum är Sveriges ledande kraft för nyföretagande. Verksamheten finns i mer än 200 kommuner. 2016 fick nära 16 000 personer kostnadsfri, konfidentiell och affärsmässig rådgivning. Över 7 000 företag startades. Efter tre år är 81 procent av företagen aktiva; under en procent har gått i konkurs. Detta gör verksamheten unikt framgångsrik. Verksamheten är i huvudsak näringslivsfinansierad. Bakom NyföretagarCentrum står Stiftelsen Svenska Jobs and Society.


Kontaktpersoner

Harry Goldman
VD
Harry Goldman